Φωτιά Ευβοια : Φωτιά Εύβοια: Καίγεται δάσος Natura! Σε ετοιμότητα να ... : Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα.

Φωτιά Ευβοια : Φωτιά Εύβοια: Καίγεται δάσος Natura! Σε ετοιμότητα να ... : Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα.. Ήδη λόγω του αυξημένου κινδύνου δόθηκε εντολή να εκκενωθούν 6 οικισμοί: Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Τα δύο νέα μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ στην περιοχή της ευβοίας, παράλληλα με το αρχικό που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Μήνυμα από το 112 με εντολή εκκένωσης για το νιμπορειό 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα στην εύβοια και συγκεκριμένα στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι, με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να. Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Μάχη δείνει η πυροσβεστική σε τουλάχιστον τρία πύρινα μέτωπα στην χώρα μας, σήμερα καθώς τρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Μήνυμα από το 112 με εντολή εκκένωσης για το νιμπορειό 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021

Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Φωτιά ξέσπασε κοντά στο χωριό ...
Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Φωτιά ξέσπασε κοντά στο χωριό ... from eviathema.gr
Ήδη λόγω του αυξημένου κινδύνου δόθηκε εντολή να εκκενωθούν 6 οικισμοί: Τον χρόνο και το σημείο στον οποίο εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή αγριλίτσα στην εύβοια που καίει από τις 3 τα ξημερώματα της τρίτης πευκοδάσος σχολίασε στον θεμα 104,6 ο δήμαρχος. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου μετά την εκδήλωση φωτιάς στην εύβοια. Αυτή την στιγμή έχουν κοινητοποιηθεί οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ από αέρος. Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί τρία χωριά στην εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή αγριλίτσα, με την πυροσβεστική να έχει ζητήσει από τους κατοίκους των χωριών σταυρός, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη να συγκεντρωθούν σε ένα. Πολύ γρήγορα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς «έχουμε αποφύγει τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης εύβοιας γιώργος κελαϊδίτης αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της κυριακής (25/07) σ περισσότερα » Τεράστια μάχη στο κοιμητήριο κρυονερίου για να μην περάσει η πυρκαγιά στον οικισμό Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια!

Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι, με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να.

Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Τον χρόνο και το σημείο στον οποίο εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή αγριλίτσα στην εύβοια που καίει από τις 3 τα ξημερώματα της τρίτης πευκοδάσος σχολίασε στον θεμα 104,6 ο δήμαρχος. Μάχη δείνει η πυροσβεστική σε τουλάχιστον τρία πύρινα μέτωπα στην χώρα μας, σήμερα καθώς τρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί τρία χωριά στην εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή αγριλίτσα, με την πυροσβεστική να έχει ζητήσει από τους κατοίκους των χωριών σταυρός, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη να συγκεντρωθούν σε ένα. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα. Στη μάχη της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα εικόνες ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις evima team 24.07.2021 | 16:59 Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι του σαββάτου μετά την εκδήλωση φωτιάς στην εύβοια. Φωτια ευβοια ελλαδα 30.10.2019 17:47 wwf: Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα στην εύβοια και συγκεκριμένα στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Φωτιά σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι, με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να. Αυτή την στιγμή έχουν κοινητοποιηθεί οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ από αέρος.

Σε ύφεση η φωτιά στην εύβοια: Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί τρία χωριά στην εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή αγριλίτσα, με την πυροσβεστική να έχει ζητήσει από τους κατοίκους των χωριών σταυρός, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη να συγκεντρωθούν σε ένα. Στο σημείο κατέφθασαν αρχικά 25.

Φωτιά στην Εύβοια - Στις φλόγες δασική έκταση στην Κάρυστο
Φωτιά στην Εύβοια - Στις φλόγες δασική έκταση στην Κάρυστο from www.newsit.gr
Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα. Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Αυτή την στιγμή έχουν κοινητοποιηθεί οχτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ από αέρος. Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Τον χρόνο και το σημείο στον οποίο εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή αγριλίτσα στην εύβοια που καίει από τις 3 τα ξημερώματα της τρίτης πευκοδάσος σχολίασε στον θεμα 104,6 ο δήμαρχος. Μάχη δείνει η πυροσβεστική σε τουλάχιστον τρία πύρινα μέτωπα στην χώρα μας, σήμερα καθώς τρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Στη μάχη της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα εικόνες ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις evima team 24.07.2021 | 16:59

Τεράστια μάχη στο κοιμητήριο κρυονερίου για να μην περάσει η πυρκαγιά στον οικισμό

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά στη εύβοια που ξέσπασε τα ξημερώματα της τρίτης. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα στην εύβοια και συγκεκριμένα στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί τρία χωριά στην εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή αγριλίτσα, με την πυροσβεστική να έχει ζητήσει από τους κατοίκους των χωριών σταυρός, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη να συγκεντρωθούν σε ένα. Τον χρόνο και το σημείο στον οποίο εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή αγριλίτσα στην εύβοια που καίει από τις 3 τα ξημερώματα της τρίτης πευκοδάσος σχολίασε στον θεμα 104,6 ο δήμαρχος. Στο σημείο κατέφθασαν αρχικά 25. Δραματικές ώρες στην εύβοια μετά την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι, με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να. Τα δύο νέα μέτωπα φωτιάς ξέσπασαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ στην περιοχή της ευβοίας, παράλληλα με το αρχικό που βρισκόταν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην περιοχή συνεχίζουν να βρίσκονται και να εργάζονται εντός των καμένων εκτάσεων, καθώς και για τη διασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς 160 πυροσβέστες με 80 οχήματα, 140 άτομα πεζοπόρων τμημάτων και δυνάμεις. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Από την πρώτη στιγμή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Μήνυμα από το 112 με εντολή εκκένωσης για το νιμπορειό 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021

Τι είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια! Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η φωτιά καίει πευκοδάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις. Τον χρόνο και το σημείο στον οποίο εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά στην περιοχή αγριλίτσα στην εύβοια που καίει από τις 3 τα ξημερώματα της τρίτης πευκοδάσος σχολίασε στον θεμα 104,6 ο δήμαρχος. Πολύ γρήγορα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς «έχουμε αποφύγει τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης εύβοιας γιώργος κελαϊδίτης αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της κυριακής (25/07) σ περισσότερα »

Φωτιά στην Κεφαλονιά - Eviathema.gr
Φωτιά στην Κεφαλονιά - Eviathema.gr from eviathema.gr
Ήδη λόγω του αυξημένου κινδύνου δόθηκε εντολή να εκκενωθούν 6 οικισμοί: Μήνυμα από το 112 με εντολή εκκένωσης για το νιμπορειό 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 4:45 μμ, σαββατο 10 ιουλ 2021 Στη μάχη της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα εικόνες ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις evima team 24.07.2021 | 16:59 Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί τρία χωριά στην εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή αγριλίτσα, με την πυροσβεστική να έχει ζητήσει από τους κατοίκους των χωριών σταυρός, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη να συγκεντρωθούν σε ένα. Πολύ γρήγορα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς «έχουμε αποφύγει τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης εύβοιας γιώργος κελαϊδίτης αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της κυριακής (25/07) σ περισσότερα » Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της πέμπτης στην κάρυστο, στην εύβοια. Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα.

Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Τι είπε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Στη μάχη της κατάσβεσης δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα εικόνες ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις evima team 24.07.2021 | 16:59 Μάχη δείνει η πυροσβεστική σε τουλάχιστον τρία πύρινα μέτωπα στην χώρα μας, σήμερα καθώς τρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι, με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να. Στην περιοχή συνεχίζουν να βρίσκονται και να εργάζονται εντός των καμένων εκτάσεων, καθώς και για τη διασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς 160 πυροσβέστες με 80 οχήματα, 140 άτομα πεζοπόρων τμημάτων και δυνάμεις. Δύσκολη είναι η νύχτα στην περιοχή της λίμνης εύβοιας. Σε ύφεση η φωτιά στην εύβοια: Πολύ γρήγορα οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις περιόρισαν το μέτωπο της φωτιάς «έχουμε αποφύγει τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης εύβοιας γιώργος κελαϊδίτης αναφορικά με τη φωτιά που ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι της κυριακής (25/07) σ περισσότερα » Φωτιά έχει ξεσπάσει στα πολιτικά eύβοιας. Ήδη λόγω του αυξημένου κινδύνου δόθηκε εντολή να εκκενωθούν 6 οικισμοί: Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί τρία χωριά στην εύβοια λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή αγριλίτσα, με την πυροσβεστική να έχει ζητήσει από τους κατοίκους των χωριών σταυρός, κοντοδεσπότι και μακρυμάλλη να συγκεντρωθούν σε ένα. Μεγάλη φωτιά τώρα στην εύβοια!